Zmiana adresu siedziby Biura Projektowego oraz Inkubatora Ekonomii Społecznej

Uprzejmie informujemy, iż od 1 grudnia 2018 r. zmienia się adres siedziby Biura Projektowego oraz Inkubatora Ekonomii Społecznej z dotychczasowego na :

Małopolski Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej – Subregion Tarnowski

Ul. Krakowska 13 (II piętro)
33-100 Tarnów

Numery telefonów oraz adresy e-mail pozostają bez zmian.

Uprzejmie prosimy o uwzględnienie powyższej zmiany w kierowanych do nas dokumentach.

Zaszufladkowano do kategorii Bez kategorii | Możliwość komentowania Zmiana adresu siedziby Biura Projektowego oraz Inkubatora Ekonomii Społecznej została wyłączona

Gala VII Festiwalu Niepodległości 29 PAŹDZIERNIKA

W poniedziałek, 29 października, czyli tuż przed rozpoczęciem dwudniowego Święta Miasta Tarnowa „Pierwsze Niepodległe” Dzień Pamięci o Zwycięskim Zrywie Niepodległościowym, w kinie „Marzenie” odbędzie się Gala Inauguracyjna VII Festiwalu Niepodległości. Początek o godz. 19.30.

Jak co roku wręczone zostaną na niej: Szabla Niepodległości oraz Ryngrafy Niepodległości (w ubiegłym roku uhonorowano nimi Karola Krasnodębskięgo – szabla i Andrzeja Olejnika – ryngraf). Zaplanowano także galę projektu edukacyjno-badawczo-filmowego, którego pomysłodawcami i realizatorami są organizatorzy festiwalu.

Więcej informacji:

Zaszufladkowano do kategorii Bez kategorii | Możliwość komentowania Gala VII Festiwalu Niepodległości 29 PAŹDZIERNIKA została wyłączona

Spektakl Teatru Nie Teraz w Tarnowie

Spektakl „Wyklęci”

31 X (środa) – Tarnów, Pałac Młodzieży, ul. Piłsudskiego 2, g..18,00. Organizator – Stowarzyszenie Nie Teraz.

Wejście za zaproszeniami. Zgłoszenia w PM pod tel. 14-6220385 i email – pm@pm.tarnow,pl

Zaszufladkowano do kategorii Bez kategorii | Możliwość komentowania Spektakl Teatru Nie Teraz w Tarnowie została wyłączona